Egyetlenem | Rólam
96
page-template-default,page,page-id-96,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Helo, Hajni vagyok.

Fényképész, immáron 14 éve.

Budapesten élek és dolgozom, imádom ezt a várost.

..

Örökmozgó, életigenlő, szüntelen optimista, álmodozó, néha szétszórt vagyok. (ikrek jegyűek, sziasztok)

Szívdobogást okoz, ha megtalálom valamiben a harmóniát és a szépséget. Ez éltet, ezért vagyok a világon.

Van 2 pasi az életemben, akiket imádok és akik a legnagyobb boldogságot jelentenek nekem. A Kisfiam, Milán és a Férjem, Mucka ( becenév, imádja:))

Fiatalon sokat tartózkodtam külföldön, fényképész oklevelemet is Londonban szereztem (LCF) Szuper tanáraim voltak, akik egy életre megpecsételték a sorsomat.

Egyik tanárom miután értékelte a vizsgamunkámat: ‘Nika -így hívtak- nincs kérdés, fényképésznek születtél’  Itt és ekkor mint amikor kitavaszodik, vagy amikor szivárványt fedezel fel az égen eső után: tudtam, hogy valami nagyszerű dolog veszi kezdetét.

Nagy szerencse és áldás, hogy megtaláltam a helyem a világban és a munkám minden egyes perce örömmel tölt el.

Ugyan divatfotós végzettségem van, de az élet igen hamar a kismama fotózás felé terelt. 13 éve fényképezek kismamákat és babákat. Újszülött babákat 8 éve.

Női portréimból és művészi aktokból válogatást a másik weboldalamon találsz: www.nagyhajni.com

Fotóim nagy százalékban spontán készülnek., még ha előre is megtervezek egy témát.  A különlegeset, az apró akár nem oda illő részleteket és az érzelmeket keresem. .  Soha nem a tökéletesség megteremtése a célom. A szimmetriákat ösztönösen megtalálom , ezeket a vonalakat köti össze a szemem a valósággal, ami nem mindig tökéletes-de lélekkel van tele.   A szépség, a báj ott van mindenhol. Egy mosolyban, egy érintésben, egy mozdulatban, egy pillantásban.

Nagy szerelem az életemben még a tanítás. Az országban elsőként indítottam el kismama-újszölött workshopokat. Büszkeséggel és boldogsággal tölt el, hogy átadhatom a tudásomat, ez által én magam is fejlődöm és töltődöm.